iCase mobilskal online

Om iCase

Vi på iCase lever med ett brinnande intresse för teknik och skandinavisk design. Butiken grundades 2019 och är ett svenskt företag med säte i centrala Stockholm. Vårt stora fokus ligger i att kunna erbjuda snygga högkvalitativa mobiltillbehör till ett mycket förmånligt pris online. Vårt team jobbar därför noga med att plocka fram handplockade produkter från både eget varumärke och andra välkända.

Med nyfikenhet studerar vi dagligen trender på teknikmarknaden i allt från sociala medier till mässor runt om i Europa. Genom att också hålla nära samarbeten med bloggare och frekvent närvaro i sociala medier har vi fått en ovärderlig insyn och förståelse av mobilskal. Något som gör att vi kan tillfredsställa alla typer av behov och nivåer med vårt sortiment. Om du är på besök under mässor är det inte ovanligt om du ser vår logga sticka upp från något bås. Kom då gärna förbi och prata lite och ta en kopp kaffe så berättar vi lite mer om iCase.

Historia

iCase.se grundades 2019. Vi har många år av erfarenhet inom formgivning, e-handel och teknik. Genom att också driva en av Sveriges största marknadsplatser av heminredning på nätet kan vi följa trender och nyheter och applicera design i våra produkter hos iCase. Vi vill kunna genom inspiration erbjuda trendiga mobiltillbehör till ett mycket förmånligt pris online.

Efter en tid av mycket analys och omvärldsbevakning har vi kunnat hitta olika stilar som våra kunder önskar.

Vision

Visionen hos oss på iCase är att göra din köpupplevelse enklare och billigare. Vi vill kunna erbjuda våra kunder ett stort och varierande utbud av mobiltillbehör av hög kvalitet till rimligt pris.

Vår långsiktiga vision med iCase är att bli en ledande aktör i Sverige av mobiltillbehör på nätet. Att förse våra kunder med ett brett utbud av både funktionella och snygga produkter i tiden.

Miljö och etiskt ansvar

Hos oss på iCase är det otroligt viktigt att följa reglar och etiska riktlinjer för vår miljö. Därför har vi lagt ett stort fokus på att följa de direktiv som gäller inom EU och Sverige gällande material och fraktlösningar. Vi jobbar kontinuerligt på att bli ännu bättre och hitta lösningar tillsammans med våra partners för att kompensera miljöpåverkan inom e-handel. Vi besöker kontinuerligt de leverantörer och fabriker vi samarbetar med för att säkerställa förhållanden, löner m.m och att fabrikerna följer landets lagar och Code of Conduct. De fabriker som samarbetar med iCase och Roomly AB har även tillverkning åt ett flertal stora Skandinaviska detaljhandelsbolag vilket skapar bättre förutsättningar att få igenom krav.

Vi skickar våra orders med klimatvänligt emballage i samarbete med ClimatePartner. Mer information om detta finns att ta del av på emballage skickat av oss.